Από το “Νόμο της Επιτυχίας” στο “Σκέψου και Πλούτισε”

Case study
Design

Ο αγαπημένος μας εκδοτικός οίκος, The Law of Success Publishing, μας έθεσε νέες προκλήσεις.

Μετά από το σχεδιασμό και την προώθηση του πρώτου βιβλίου του εκδοτικού, «Ο Νόμος της Επιτυχίας», έφτασε η ώρα για την έκδοση νέου βιβλίου, πάλι του συγγραφέα Napoleon Hill, με τίτλο, αυτή τη φορά, το «Σκέψου και Πλούτισε».

[Διαβάστε ολόκληρο το case study: Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ]

Ο πήχης ήταν ψηλά, καθώς ο «Νόμος της Επιτυχίας» είχε πολύ θετική ανταπόκριση από το αναγνωστικό κοινό και τα σχόλια για ένα «ιδιαίτερο και υπέροχο εξώφυλλο» έπεσαν βροχή.

Μαύρο εξώφυλλο, γεωμετρική πεταλούδα ως σύμβολο, ταξίδι στην art-deco εποχή.

Από το "Νόμο της Επιτυχίας" στο "Σκέψου και Πλούτισε"

Το «Σκέψου και Πλούτισε», το πιο ευπώλητο βιβλίο παγκοσμίως του Napoleon Hill, μας έβαλε σε σκέψεις…

Υπάρχει παγκοσμίως η λανθασμένη αντίληψη ότι το βιβλίο αυτό είναι η περίληψη του βιβλίου «Ο Νόμος της Επιτυχίας», ενώ στην πραγματικότητα αποτελεί τη συνέχεια της φιλοσοφίας του. Και, ενώ στο πρώτο βιβλίο αναπτύσσεται ολόκληρη η φιλοσοφία της επίτευξης προσωπικών στόχων, στο νέο βιβλίο ο αναγνώστης αποκαλύπτει τη δύναμη των σκέψεών του για τον πλούτο – είτε αφορά σε υλικό πλούτο είτε σε άυλο.

Επομένως, όποιος μένει στην ανάγνωση μόνο του βιβλίου «Σκέψου και Πλούτισε» έχει μισή γνώση.

«Μισή». Μία πολύ σημαντική λέξη που έδωσε φως στη δική μας δημιουργικότητα.

Το εξώφυλλο του νέου βιβλίου παρουσιάζει την πεταλούδα… «μισή». Ναι, ακριβώς την ίδια πεταλούδα, αυτή τη φορά «μισή» και σε ολόλευκο φόντο. Τόσο ίδια, αλλά τόσο διαφορετική. Ήταν ο καλύτερος τρόπος για να συνδυάσουμε τα δύο μνημειώδη έργα του Napoleon Hill, μέσα από την ελληνική τους απόδοση από τις εκδόσεις The Law of Success Publishing.

Άσπρο. Μαύρο. Μισή. Ολόκληρη.

Αγαπημένες, αντίθετες λέξεις δίνουν αξία στο brand που δημιουργήσαμε, εκπροσωπούν τη σύνδεση των σπουδαίων βιβλίων και δίνουν σαφές μήνυμα στον αναγνώστη ότι η γνώση συνεχίζεται, είναι σπουδαία και μπορεί να την κατέχει και ο ίδιος.

Αγαπημένα βιβλία, αγαπημένο brand, αγαπημένη συνεργασία.

Παράλληλα με το νέο βιβλίο, σε λίγο καιρό βγαίνει στην κυκλοφορία και «ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ» των Εκδόσεων, με δική μας επιμέλεια σχεδιασμού. Ένα ημερολόγιο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προορισμένο για ανθρώπους με όνειρα που θέλουν να τα δουν να πραγματοποιούνται.

Back to blog

Δεν μιλάμε μόνο, πράττουμε κιόλας

Work with us

Brand Strategy Session

Συνεδρία στρατηγικής με θέμα το brand σας

Μάθετε πώς

Rebrand now, from chaos to clarity™

Work with us