Ένα παραμυθένιο website…

Case study
Website

Με ένα παιχνίδι φαντασίας! Έτσι, ξεκίνησε το πρωινό της ομάδας μας, με τον Νίκο Καλαϊτζίδη ως δάσκαλο, να μας οδηγεί σε έναν διαφορετικό κόσμο. Με κάλτσες, πατάτες κι ένα μπουκαλάκι νερό, πράγματα ασύνδετα, μας κάλεσε ένα πρωινό να φανταστούμε, να αναρωτηθούμε, να ντραπούμε και να ενθουσιαστούμε, παίζοντας σαν παιδιά.


Και τότε μας αφηγήθηκε μια ιστορία. Μια ιστορία για τη Χαλιμά, ένα κορίτσι που έμενε στη χώρα του ήλιου και, ενώ η χώρα αυτή υπέφερε από την έλλειψη νερού, το κορίτσι, αποφάσισε να ψάξει για βοήθεια, μέσα από έναν δρόμο που θα την οδηγούσε στη χώρα της βροχής.

Η ιστορία είναι πραγματική!

Μιλάει για μία “Χαλιμά”, ένα κορίτσι, ένα αγόρι, μια οικογένεια, έναν άνθρωπο που ταξιδεύει από τη χώρα της Συρίας, μια χώρα του Ήλιου, και ζητάει βοήθεια και ελπίδα από τις χώρες των βροχών, της Βόρειας και Δυτικής Ευρώπης.

Μια ιστορία, που μακάρι να ήταν απλώς ένα παραμύθι, γράφτηκε από τον Νίκο για να συντροφεύει τα παιδιά των προσφύγων. Εικονοποιήθηκε εθελοντικά από διάφορους καλλιτέχνες ανά τον κόσμο και είναι έτοιμη να εκτυπωθεί και να μοιραστεί στα παιδιά.

The journey of Halima

Το μόνο που χρειάζεται είναι η εθελοντική βοήθεια όλων μας. Εμείς, στην Two Yellow Feet, σχεδιάσαμε και κατασκευάσαμε το εργαλείο με το οποίο θα γίνει γνωστή αυτή η προσπάθεια. Ένα website φιλικό προς όλους, στο οποίο θα βρείτε τις απαραίτητες πληροφορίες.

– Μπορείτε να κατεβάσετε το παραμύθι σε πολλές γλώσσες
– Μπορείτε να γνωρίσετε τους εμπνευστές
– Μπορείτε να μάθετε τα νέα και τις επόμενες ενέργειές τους
– Μα, πάνω, απ’ όλα μπορείτε να βοηθήσετε και εσείς να φτάσει το βιβλίο στα παιδιά των προσφύγων, μέσω της πολύτιμης δωρεάς σας.

Η έμπνευση για το σχεδιασμό του website βασίστηκε ξεκάθαρα στο παραμύθι αλλά, κυρίως, στην αγάπη μας για αυτή την τόσο σπουδαία ενέργεια.

Χαιρόμαστε που η γνωριμία μας με το Νίκο και έδωσε στην ομάδα μας την ευκαιρία να υλοποιήσουμε ένα τόσο ενδιαφέρον project.
Δώσαμε το 100% της φαντασίας μας και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε όλους.

The journey of Halima

Μπορείτε να ξεναγηθείτε στον κόσμο της Χαλιμάς από τον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή σας.
Αρκεί μόνο ένα κλικ στο The Journey of Halima.

Back to blog

Δεν μιλάμε μόνο, πράττουμε κιόλας

Work with us

Meet the awesome version of your brand

Start with clarity