Πώς να φέρετε traffic στο website σας

Website
Social media
Advertising
Email marketing
Inbound marketing
Blogging

Το πήρατε απόφαση και έχετε δημιουργήσει, επιτέλους, ένα νέο website ή e-shop, όπως το ονειρευόσασταν. Θαυμάσια! Ανεβάσατε το υλικό σας, συμπληρώσατε το απαραίτητο περιεχόμενο και είστε πανέτοιμοι. Super! Ξέρετε το κοινό στο οποίο στοχεύετε και περιμένετε να βρει το website σας, να το επισκεφθεί και να γίνει μελλοντικός πελάτης σας. Ουπς! Και πώς ακριβώς θα το βρει;

[→Δείτε πώς ανανεώσαμε συνολικά την Ouzounis Medical]

Η ιστοσελίδα σας βρίσκεται σε μία σκοτεινή διαδικτυακή γωνιά και πρέπει πάση θυσία να τη βγάλετε στο φως! Διαφορετικά, θα έχετε ένα website – στολίδι, για το οποίο θα καμαρώνετε, αλλά μόνον εσείς…

Και πώς μπορεί να γίνει αυτό; Θα σας πω ευθύς αμέσως!

Διαδικτυακές Δημόσιες σχέσεις

Κάντε επαφές με κορυφαία websites και blogs στον κλάδο σας, στείλτε το περιεχόμενό σας και μιλήστε τους για τα προϊόντα ή/και τις υπηρεσίες που προσφέρετε. Αυτοί οι ιστότοποι έχουν χιλιάδες followers, που μπορούν να τους επηρεάσουν άμεσα. Επιπλέον, οι δημόσιες σχέσεις λειτουργούν συχνά με αμοιβαιότητα και μπορεί να αποδειχθούν ένα εκπληκτικά αποτελεσματικό εργαλείο και μάλιστα δωρεάν για σας!

Search Engine Optimization (SEO)

Για να βελτιώσετε την προβολή του website σας στις μηχανές αναζήτησης χρειάζεται στρατηγική και συγκεκριμένες ενέργειες. Οφείλετε να βρίσκεστε εκεί που σας αναζητούν οι πελάτες σας. Να είστε η απάντηση στο ερώτημα που θέτουν στις μηχανές αναζήτησης. To SEO, στην πραγματικότητα, δεν σταματάει ποτέ. Είναι μία διαδικασία συνεχής και απαιτεί υπομονή και επιμονή.

Social Media

Δημιουργήστε μία αποτελεσματική παρουσία στα social media. Σε Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, ή σε όποιο άλλο δίκτυο βρίσκεται το target group σας, πρέπει να δίνετε ενεργά και με συνέπεια το παρόν. Όμως προσοχή! Απαιτείται και εδώ στρατηγική και γνώση για να προσεγγίσετε αποτελεσματικά το κοινό που επιθυμείτε. Μην πέσετε στην παγίδα των ερασιτεχνισμών επειδή, λίγο πολύ, όλοι ξέρουμε, κάπως, να διαχειριζόμαστε τα social media. Δυστυχώς, βασιζόμενοι σε αυτή τη λογική δεν θα δείτε αποτέλεσμα!

Email marketing

Ένας εξαιρετικός τρόπος να φέρνετε traffic στο website σας είναι το email marketing. Έχοντας καταγράψει τι θέλετε να πείτε και σε ποιους, δημιουργήστε newsletters με το κατάλληλο περιεχόμενο και links φυσικά προς το website, e-shop ή blog σας. Διαβάστε αναλυτικά τους 9 κανόνες για αποτελεσματικό email marketing.

Πληρωμένη διαφήμιση

Δεν πρέπει να ξεχνάτε ή να υποτιμάτε τις online διαφημίσεις. Είτε είναι στη Google, είτε στα social media, είτε σε banners σε websites και blogs, προσφέρουν πολύτιμο traffic στην ιστοσελίδα σας. Οι διαφημίσεις πλέον στο internet δίνουν πολλαπλές δυνατότητες στόχευσης και γίνονται ολοένα και πιο αποτελεσματικές. Όμως προσοχή! Αν δεν γνωρίζετε πώς να τις στήσετε σωστά, θα δαπανήσετε άσκοπα χρόνο και χρήμα.

Μην χάνετε χρόνο! Ξεκινήστε τις απαραίτητες ενέργειες για να φέρετε, στοχευμένα, κόσμο στο website σας. Μόνο έτσι, θα αποκτήσει πραγματικό λόγο ύπαρξης και θα δείτε να πιάνει τόπο η επένδυση που κάνατε για να το αποκτήσετε. Και όπως συνηθίζω να λέω, η αρχή είναι το ήμισυ του παντός. Κάντε την και εδώ είμαστε για οποιαδήποτε βοήθεια ?

Back to blog

Δεν μιλάμε μόνο, πράττουμε κιόλας

Work with us

Brand Strategy Session

Συνεδρία στρατηγικής με θέμα το brand σας

Μάθετε πώς

Your brand: clear, unique, positioned

Work with us