Το ένα πράγμα που θα κάνει κάποιον να αγαπήσει το brand σας

Brand experience
Brand story
Positioning
Strategic message
Rebranding
Brand personality
Brand values
Value proposition
Tips & Tools

Ποιο είναι το ένα και μοναδικό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για να αγαπήσει κάποιος το brand σας;

Αν δεν υπήρχε κανένας οικονομικός ή χρονικός περιορισμός και μπορούσατε να κάνετε άπειρα πράγματα, ποιο ένα πράγμα θα εξασφάλιζε την επιτυχία σε κάθε τι άλλο;

Ποιο ένα πράγμα, αν λείπει, καθιστά οποιαδήποτε άλλη ενέργεια άκυρη και αναποτελεσματική;

Ασφαλώς, υπάρχουν πολλά που μπορείτε να κάνετε. Όμως, θέλω να σας φέρω την προσοχή στο πιο απλό, ουσιαστικό, και αδικημένο ―  

Κάντε τους ανθρώπους να αισθανθούν καλά με τον εαυτό και τη ζωή τους.

Αυτό ήταν. Μόνο αυτό.
Αν από σήμερα κάνατε αυτό το απλό πράγμα σημαία του brand σας, σας υπόσχομαι ότι θα άλλαζε για πάντα η πορεία του.

“Ο πελάτης σπάνια αγοράζει εκείνο που η επιχείρηση νομίζει ότι του πουλάει” ~ Peter Drucker

Αλήθεια, τι πιστεύετε ότι πουλάτε;
Τι πιστεύετε ότι αγοράζουν οι πελάτες σας από εσάς;

Σίγουρα, αν είστε στον τομέα της παραγωγής, αγοράζουν αυτό που παράγετε. Αν είστε στον τομέα του εμπορίου, αγοράζουν αυτό που εσείς, με τη σειρά σας, αγοράζετε από άλλους. Αν είστε στην υπηρεσία, αγοράζουν την εξειδίκευση και την τεχνογνωσία σας.

Όμως, είναι στην ουσία αυτό;

Δείτε το, για ένα λεπτό, μέσα από ένα διαφορετικό πρίσμα και θα ανακαλύψετε ότι, όταν κάποιος έρχεται σε εσάς, δεν είναι απλά για να αγοράσει κάτι που θέλει. Είναι γιατί κατά βάθος θέλει να δει κάποια αλλαγή στη ζωή του. Αναζητά κάποια βελτίωση, κάποια εξέλιξη. Θέλει να νιώσει καλά. Αν του δώσετε την ικανοποίηση που ψάχνει, γίνεστε απευθείας «αγαπημένο του» brand, σε ένα βαθύ, συναισθηματικό, εσωτερικό επίπεδο. Τον βοηθάτε στον βαθύτερο σκοπό του, χωρίς να σας το ζητήσει, χωρίς καν να έχει την επίγνωση να το κάνει.


Το πιο απλό πράγμα που μπορείτε να κάνετε για το brand σας, σήμερα κιόλας

Ρωτήστε τον εαυτό σας «Τι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τους πελάτες μου να νιώσουν καλά με τη ζωή τους;»

Τι απεχθάνονται οι άνθρωποι στον κλάδο σας; Τι συμβαίνει που τους κάνει να μισούν στιγμιαία τη ζωή τους; Είναι κάτι στην εξυπηρέτηση; Είναι κάτι στην ποιότητα; Είναι κάτι στην παράδοση; Κάποια δυσάρεστη έκπληξη που τους προκαλεί ανασφάλεια ή απογοήτευση; Και πώς μπορείτε να το διορθώσετε στη δική σας επιχείρηση;

Αυτό που θα βρείτε, αυτό που μοναδικά θα κάνετε, θα είναι η μυστική συνταγή που θα χτίσει την πιο βαθιά ανθρώπινη σχέση μεταξύ του κοινού και του brand σας.

Γιατί, κάθε επαφή τους μαζί σας θα τους κάνει «μαγικά» να αισθάνονται καλύτερα. Θα είστε η ανταμοιβή τους. Και, ως ανταμοιβή, θα σας αναζητούν. Γιατί θα τους κάνετε να νιώθουν καλά. Τόσο απλό, τόσο ανθρώπινο, τόσο ουσιαστικό.


Ναι, ακόμη και μέσα σε δύσκολες συνθήκες, μπορείτε να επανίδρυσετε το brand σας και τον τρόπο που επιχειρεί. Τώρα είναι τέλεια ευκαιρία. Γίνετε το brand που κάνει τους πελάτες του να νιώθουν καλά με τον εαυτό τους και τη ζωή τους. Είναι η ελάχιστη επένδυση με τη μέγιστη επιρροή. Και είναι η καλύτερη συμβουλή που μπορώ να σας δώσω, που μπορείτε να εφαρμόσετε σήμερα κιόλας.

Back to blog

Δεν μιλάμε μόνο, πράττουμε κιόλας

Work with us

Brand Strategy Session

Συνεδρία στρατηγικής με θέμα το brand σας

Μάθετε πώς

Rebrand now, from chaos to clarity™

Work with us