Θέλετε καθοδήγηση
για το brand σας;

Brand Strategy Session

Αποκλειστική 3ωρη συνεδρία στρατηγικής

Brand Specialist certification by Marty Neumeier, Level C

Κάνετε συχνά αυτές τις σκέψεις;

 • Πώς θα κάνω το brand μου πιο γνωστό;
 • Πώς μπορώ να διαφοροποιηθώ;
 • Ποια στρατηγική είναι κατάλληλη για το δικό μου brand;
 • Να δημιουργήσω ένα νέο brand ή να επεκτείνω το υπάρχον;
 • Ποιες τακτικές να ακολουθήσω;
 • Η αγορά θέλει χαμηλότερες τιμές. Τι να κάνω;
 • Ο ανταγωνιστής μου κάνει εκπτώσεις. Να κάνω κι εγώ;
 • Να κάνω διαφημίσεις; Social; Video; Blog; Emails; Eshop;
 • Είναι καλές οι ιδέες που έχω;
 • Άκουσα κι αυτό "...", είναι κατάλληλο για μένα;
 • Μήπως κινδυνεύω να χάσω χρήματα και χρόνο;
 • Τι μπέρδεμα... Από πού να το πιάσω και τι να κάνω πρώτο;

Έχετε δίκιο. Πραγματικά, δεν είναι εύκολο για κάποιον που δεν είναι μέσα στα πράγματα, να ξέρει τι πρέπει να κάνει ― και τι δεν πρέπει. Σε αρκετές περιπτώσεις, μάλιστα, δεν είναι εύκολο ούτε για κάποιον που είναι μέσα στα πράγματα. Χρειάζονται ολιστικές γνώσεις, για να μπορέσεις να δεις το brand από όλες του τις πλευρές ― την σχεδιαστική, την επικοινωνιακή, και την επιχειρηματική.

Πόσες φορές δεν έχετε ακούσει για μια καλή ιδέα που εφαρμόζει κάποιος, ή για το νέο trend της εποχής που, τώρα τελευταία, σκίζει; Όμως, είναι όλες οι «καλές ιδέες» καλές για εσάς; Είναι το δικό σας brand ίδιο με του ανταγωνιστή σας, ώστε να αναπαράγετε τις ιδέες του; Και, τελικά, η αντιγραφή των τακτικών του ανταγωνισμού είναι βιώσιμη λύση;


Είναι η ώρα να αλλάξετε πλεύση. Αντί να προσπαθείτε να χωρέσετε στις τακτικές των άλλων, είναι η ώρα να φέρετε τη στρατηγική και το marketing στα μέτρα του δικού σας brand. Με την καθοδήγηση ενός Brand Strategist.


Success target

One-to-one
Brand Strategy Session

Αφοσιωμένη συνεδρία 3 ωρών, για να συζητήσουμε τη στρατηγική του brand σας. Τρεις ώρες αποκλειστικής πρόσβασης στις γνώσεις και την εμπειρία 20+ ετών στο branding, τη διαφήμιση, την επικοινωνία, την επιχειρηματικότητα.


Σε αυτές τις 3 ώρες, μαζί:

 • Θα αναλύσουμε τις παραμέτρους της επιχείρησής σας.
 • Θα αξιολογήσουμε τις ενέργειες που κάνει το brand σας προς το παρόν.
 • Θα συζητήσουμε για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζετε και αυτά που σας δυσκολεύουν.
 • Θα βάλουμε σε προτεραιότητα τις σκέψεις και τις ιδέες σας.
 • Θα διερευνήσουμε πιθανές ευκαιρίες διαφοροποίησης στο business model σας.
 • Θα δούμε τις τακτικές που ταιριάζουν καλύτερα στο δικό σας brand.
 • Θα καταλήξουμε σε ένα γενικό στρατηγικό πλάνο για να το έχετε ως οδηγό, και θα συζητήσουμε πιθανά επόμενα βήματα, εφόσον είναι δόκιμο να τα κάνουμε μαζί.

Οφέλη του Brand Strategy Session

Η στρατηγική είναι η θεμελιώδης βάση για κάθε εγχείρημα. Χωρίς στρατηγική, κάθε κίνηση είναι «τυφλή» και, αν πετύχει, είναι από καθαρή τύχη.

Ταυτόχρονα, όμως, είναι σπάνιο να σας αφιερώνει κάποιος τον χρόνο προκειμένου να καταστρώσετε αυτή τη στρατηγική. Συνήθως, βρίσκεστε αβοήθητοι μέσα στο χάος άτακτων πληροφοριών.


Το Brand Strategy Session, σας βοηθάει σημαντικά:

 • Να βελτιώσετε την αντίληψη που έχετε για το brand σας.
 • Να αντιληφθείτε τι έχετε αυτή τη στιγμή στα χέρια σας.
 • Να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας, στο τι είναι κατάλληλο και τι όχι.
 • Να ιεραρχήσετε τα βήματα στο μυαλό σας, ανά σημαντικότητα.
 • Να προχωρήσετε με αυτοπεποίθηση στην εφαρμογή τους.
 • Να ακυρώσετε περιττές τακτικές, εξοικονομώντας πόρους ― χρόνο και χρήμα.
 • Να αξιολογείτε καλύτερα τις ιδέες που έρχονται.

Τι λένε για τη συνεδρία

«Ο τρόπος του επιχειρείν μου, έβλεπα ότι δεν περπατούσε. Έκλεινα πολύ δύσκολα δουλειές και έψαχνα κάποια νέα προοπτική, κάτι που ίσως να αγνοώ, κάτι καινούριο, κάποιον άνθρωπο που θα μπορούσε να με βγάλει από αυτόν τον "λάκκο" που είχα πέσει.
Η συνεδρία στρατηγικής που κάναμε με τη Μάτα με βοήθησε από πολλές σκοπιές. Δεν ξέρω από πού να ξεκινήσω! Με βοήθησε να έχω έναν καθαρό στόχο και να τον πετύχω με συγκεκριμένα βήματα. Η Μάτα ασχολήθηκε πολύ παραπάνω από τις 3 ώρες του session, γεγονός που εκτίμησα ειλικρινά. Καθήσαμε να λύσουμε τα προβλήματά μου και αφιερώσαμε όσο χρόνο έπρεπε. Αν πρέπει να κρατήσω μόνο ένα από αυτά, αυτό είναι πως έπρεπε να αλλάξω κατηγορία πελατών, γιατί είχα πέσει σε κόκκινα νερά, σε κλάδο δηλαδή που κονταροχτυπιούνται πάρα πολλοί, και να πάω σε καθαρά γαλάζια νερά, όπου ανοίγονται χιλιαπλάσιες ευκαιρίες. Υπάρχουν και πάρα πολλά ακόμη, τα οποία δε γράφονται σε λίγες γραμμές, όπως είναι το λεξιλόγιό μου, ο τρόπος μου, η διαδικτυακή μου παρουσία, ο τρόπος να συντάσσω τις προτάσεις μου στους πελάτες και η αλλαγή του σκεπτικού μου.
Σήμερα πια, έχω δει σημαντική διαφορά στον τρόπο που σκέφτομαι, στο μέγεθος των εταιριών που προσεγγίζω, και στο μήνυμα που τους περνάω».
Βασίλης Στεργιούδης, Αρχιτέκτων / 3D visualizer

«Η όλη συζήτησή μας, η ικανότητά σου να εκμαιεύεις σκέψεις μέσα από το μυαλό του άλλου, η όλη διαδικασία, το πόσο μας βοήθησες να αντιληφθούμε πράγματα... ήταν κάτι μαγικό!​​»
Γιώτης Σιδηρόπουλος, AYO Professional Apparel​

«Κατάφερες να βάλεις τη σκέψη μας σε σειρά και να μας δώσεις πολύτιμες συμβουλές. Πόσες περιττές ενέργειες θα είχαμε δρομολογήσει, αν δεν είχαμε κάνει αυτή τη συνάντηση...»
Στέφανος Μουλίνος, Unicon HellasΟικονομική επένδυση

Το Brand Strategy Session είναι μια συνάντηση 3 ωρών, one-to-one, αποκλειστικά μεταξύ μας. Η επένδυση είναι 675€ + ΦΠΑ. Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο κάποιες επιχειρήσεις να κάνουν ακόμη και άμεση απόσβεση αυτής της επένδυσης, με τη στρατηγική απόφαση να ακυρώσουν κάποια ενέργεια marketing που δεν θα είχε, εν τέλει, κανένα όφελος για το brand τους. Από εκεί και πέρα, ο βαθμός ωφέλειας αυξάνεται ανάλογα με το βαθμό που θα εφαρμόσετε αυτά που θα πούμε.

Μπορείτε να υποβάλλετε το αίτημά σας στην παρακάτω φόρμα. Όμως, πριν το κάνετε, επιτρέψτε μου να πω το εξής:

Η στρατηγική δεν είναι για όλους. Έχει κανόνες και απαιτεί δέσμευση. Θα πρέπει να διατηρείτε ανοιχτό μυαλό και να είστε προετοιμασμένοι για δοκιμές και αλλαγές. Αυτό ίσως φέρει και κάποιο αίσθημα ανασφάλειας. Δεν είναι εύκολο να πηγαίνεις κόντρα στις νόρμες, αλλά αξίζει. Και, όπως συνηθίζω να λέω, «Δεν είναι βέβαιο ότι θα καλυτερέψουν τα πράγματα, αν αλλάξουν. Όμως, για να καλυτερέψουν, πρέπει σίγουρα να αλλάξουν».

Αν πιστεύετε, λοιπόν, ότι είστε έτοιμοι και διατεθημένοι, θα χαρώ να δουλέψουμε μαζί.

Εγγύηση επιστροφής χρημάτων

Ο ένας και μοναδικός παρανομαστής της συνεργασίας μας είναι να υπάρχει αντίκρισμα των προσδοκιών και αμοιβαία επωφέλεια. Αν αποτύχουν αυτά, ποιο το νόημα;

Επομένως, στην ατυχή περίπτωση που, μέσα στην πρώτη ώρα του Brand Strategy Session, είτε εσείς είτε εγώ, νιώσουμε ότι δεν υπάρχει έδαφος εμπιστοσύνης και καλής συνεργασίας, δεσμεύομαι να διακόψω τη διαδικασία και να σας επιστρέψω το σύνολο του ποσού.

Τι λένε για τη συνεργασία μας

«Η αναλυτική της σκέψη σε συνάρτηση με τη συστηματική σύνθεση απόψεων, τάσεων και ιδεών, οδήγησε τη Μάτα σε ένα αποτέλεσμα που έλυσε ένα πολύπλοκο γρίφο που πριν από λίγο καιρό μου φαινόταν άλυτος».
Στέλιος Μπουτάρης, Οινοποιοί Βορείου Ελλάδος

«Στο πρόσωπό σας, βρήκα τον ιδανικό συνεργάτη. Είμαι τόσο χαρούμενη που έκανα αυτή την επιλογή πριν χρόνια, και ισχύει ακόμα».  
Βίκυ Κατσάρκα, Κλινική Άγιος Λουκάς

«Το να μπορείς να λαμβάνεις τέτοια δύναμη, κινητοποίηση, και έμπνευση, απλά δουλεύοντας με ταλαντούχους και απόλυτα αφοσιωμένους ανθρώπους, είναι δυσεύρετο στις μέρες μας. Για μένα, το να δουλέψω με την Two Yellow Feet ήταν πραγματικά πολύτιμο».
Χαρά Ξυνταράκη, Xyntaraki Language School

«Η συζήτηση με έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο είναι μια ευκαιρία που δεν πρέπει να χάνει κανείς».
Ζήσης Παγούνης, Pagouni SA

«Εξαιρετικοί άνθρωποι. Δημιουργικοί, αξιόπιστοι, ειλικρινείς. Αλλά, κυρίως, άνθρωποι που σε εμπνέουν να αφήσεις τα πάντα στα χέρια τους».
Μίλτος Τιτάκης, The Cue

«Είσαι ο προστάτης του brand μας, ο φύλακας άγγελός μας. Μας βοηθάς τόσο πολύ! Βρήκαμε την ταυτότητά μας, ποιοι είμαστε, πού είμαστε και πού θέλουμε να πάμε στο μέλλον, πολύ ξεκάθαρα πια».
Ρούλα Καρακασίδου, AYO Professional Apparel

«It was a blessing and truly a pleasure to connect with you. I love your groundedness, your resourcefulness and look forward to an on going collaboration with you».
Konstantina Kanaroglou, Leadership Coaching

«Ειλικρινά, αυτοί που δεν σε ξέρουν, χάνουν τόσα πολλά!»
Λευκή Κόκοτα, Happy Teapot

«Και μόνο να σε ακούει κανείς, το όφελος είναι τεράστιο».
Κική Ποιμενίδου, Μενοίκιο

«Είμαστε τυχεροί που έχουμε τέτοιους εξαιρετικούς επαγγελματίες στη Θεσσαλονίκη».
Χριστίνα Δουκουζιάννη, Make Video GreeceΣυχνές ερωτήσεις

Δεν είχα σκεφτεί ποτέ ότι πρέπει να έχω μια στρατηγική για το brand μου. Μήπως δεν είναι και τόσο απαραίτητο;
Ο Αβραάμ Λίνκολν έλεγε «Δώσε μου έξι ώρες να κόψω ένα δέντρο, και θα περάσω τις πρώτες τέσσερις ακονίζοντας το πριόνι». Ακόμα πιο χαριτωμένα, το είπε και ο Benjamin Franklin: «Fail to plan, plan to fail». Η στρατηγική είναι προετοιμασία. Και η προετοιμασία είναι 100% απαραίτητη. Εκτός από τους εθνοπατέρες της Αμερικής, ρωτήστε και όποιον chef θέλετε.

Πώς μπορεί να γίνει αυτή η συνάντηση;
Είτε από κοντά στα γραφεία μας, είτε διαδικτυακά με εικόνα και ήχο. Σε αυτή την περίπτωση, το μόνο που χρειάζεται είναι μια καλή και σταθερή σύνδεση internet.

Αν η συζήτηση «τραβήξει» παραπάνω από 3 ώρες;
Όπως λέει κι ο νόμος του Πάρκινσον «Μια εργασία, για να γίνει, παίρνει τόσο χρόνο όσο της δίνεις». Η εμπειρία μου έχει δείξει ότι ο συγκεκριμένος χρόνος είναι αρκετός για παραγωγικές και συγκροτημένες σκέψεις, οπότε δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος να τον υπερβούμε. Ωστόσο, σε ειδική περίπτωση που αυτό χρειαστεί, θα υπάρξει συνεννόηση για νέα συνάντηση.

Τι γίνεται αφού υποβάλω αίτημα;
Μετά την υποβολή του αιτήματός σας, θα σας σταλεί ένα email με τα επόμενα βήματα. Πριν προχωρήσουμε σε κράτηση, θα μας δοθεί η ευκαιρία να μιλήσουμε προσωπικά (τηλεφωνικά ή διαδικτυακά), δωρεάν και χωρίς καμία δέσμευση, ​​και να συζητήσουμε το πώς μπορώ να σας βοηθήσω μέσα από αυτή την 3ωρη συνεδρία.

Όταν λέτε «Εγγύηση επιστροφής χρημάτων», εννοείτε ότι όντως θα πάρω τα χρήματά μου πίσω, αν νιώσω ότι δεν υπάρχει όφελος;
Εφόσον η ένσταση τεθεί κατά την πρώτη ώρα της συνάντησής μας, ναι! ― και θα σας επιστραφεί το συνολικό ποσό. Είναι σχεδόν βέβαιο ότι ο χρόνος των 60 λεπτών είναι αρκετός για να αντιληφθούμε αμφότεροι αν συμπνέουμε θετικά κι ωφέλιμα.

Έχω ακόμα απορίες!
Στείλτε μου email στο m.marinidou@twoyellowfeet.com και θα χαρώ να τις απαντήσω.

Θα δουλέψουμε μαζί

Ονομάζομαι Μάτα Μαρινίδου και μετράω 25 έτη εμπειρίας στον κλάδο. Eίμαι Certified Brand Strategist, εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη διπλά από τον ίδιο τον Marty Neumeier, κορυφαίο branding expert στον κόσμο. Το background μου είναι το design, το πάθος μου είναι η σαφήνεια και η συνοχή. Λατρεύω το διάβασμα, τη γνώση και την εξέλιξη, και διερευνώ ασταμάτητα νέες ιδέες και τρόπους βελτιστοποίησης.

Ως founder & principal στην Two Yellow Feet, βοηθώ τα brands να ανακαλύψουν το αληθινό τους νόημα, να διαμορφώσουν το κεντρικό τους μήνυμα, και χτίζουμε μαζί επάνω στα γερά θεμέλια αυτής της επίγνωσης.

Στρατηγική, στα μέτρα του brand σας.
Υποβάλετε αίτημα τώρα!

Μετά την υποβολή του αιτήματος, θα σας αποσταλεί email με τα επόμενα βήματα.

Δεν μοιραζόμαστε τα στοιχεία σας με κανέναν. Απεχθανόμαστε κι εμείς τα spam!
Εξαιρετικά!
Σύντομα, θα λάβετε email με τα επόμενα βήματα :)
Ωπ! Κάτι πήγε στραβά. Παρακαλούμε, προσπαθήστε ξανά.

«Αν θέλεις κάτι που δεν είχες ποτέ, τότε πρέπει να είσαι διατεθειμένος να κάνεις κάτι που δεν έχεις κάνει ποτέ».

~ Thomas Jefferson