Η πιο δύσκολη ανακοίνωση της ζωής μου

No items found.

FOR THE ENGLISH VERSION, please click here.

**********

Δεν φανταζόμουν ότι θα ερχόταν η στιγμή.

Και, μάλιστα, φέτος που επετειακά κλείνουμε 20 χρόνια Two Yellow Feet.

Από την αρχή μοιράστηκα ανοιχτά το θέμα της υγείας μου, τη μετάσταση που αντιμετωπίζω από πέρσι.



​Τις τελευταίες μέρες, τα πράγματα δυστυχώς έχουν πάρει ανεξέλεγκτη τροπή. Οι μεταστάσεις έχουν προχωρήσει επιθετικά, μέσα σε δυο λιγότερο από μήνες και χωρίς να καταλάβουμε τίποτα. Ξαφνικά, βρίσκομαι να παλεύω με πολλά και σοβαρά μέτωπα.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, έχω μπροστά μου μόνο μία λύση: μια προσπάθεια θεραπείας «διάσωσης», μια συγκεκριμένη χημειοθεραπεία, αύριο. Και η εβδομάδα που έρχεται θα δείξει το κατά πόσο θα ανταποκριθεί το σώμα μου θετικά. Αυτό θα καθορίσει και το αν «θα μπορούν να με σώσουν με επόμενες θεραπείες». Αλλιώς, απλά μετράμε λίγους μήνες. Έτσι είπαν.

Θα μου πεις, οι γιατροί κάνουν συχνά λάθη. Ευτυχώς, ισχύει! Και, πιστέψτε με, το εύχομαι όσο τίποτα. Κι εγώ, και μια αμέτρητη στρατιά ανθρώπων που έχω την τιμή και την ευλογία να προσεύχονται για μένα.

Όμως τα πράγματα είναι κρίσιμα και δύσκολα.


**********

Οπότε, δεν φανταζόμουν ότι θα ερχόταν η ώρα που θα το έλεγα, αλλά, κάπου εδώ, σταματώ το επαγγελματικό μου έργο ― τουλάχιστον όπως το ήξερα και το έκανα ως τώρα.

**********


Θα δείξει τι θα γίνει στο μέλλον. Όμως, αυτή τη στιγμή, πραγματικά αλλάζουν όλα οριστικά.

Τώρα, μου μένει να σας πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Κι ένα ολόψυχο καλή αντάμωση. Ξέρετε, το πιστεύω. Μου είναι αδιανόητο κάτι διαφορετικό, έτσι κι αλλιώς. Έτσι, δεν λέω αντίο, λέω θα τα ξαναπούμε. Απλά λίγο αργότερα. Γιατί, τώρα κρατώ πλέον ως προτεραιότητα μόνο εμένα.


Εύχομαι σε όλους μας αντοχή. Εύχομαι κατανόηση. Συγχώρεση. Γαλήνη. Εύχομαι να αποκόψουμε το αποτέλεσμα από τις προσπάθειές μας, ώστε να μειωθούν οι προσδοκίες μας και να αυξηθεί η ευγνωμοσύνη μας για ό,τι έρχεται. Έτσι, μειώνεται κι ο πόνος της αντίστασης. Δύσκολο, αλλά αξίζει την ελπίδα.


Να είστε καλά, να αγαπάτε και να φροντίζετε το brand σας (να μην ξεχνιόμαστε), γιατί είναι το πολυτιμότερο business tool στα χέρια σας.


Θα τα πούμε ξανά σύντομα.



Με αγάπη,
– Μάτα


Mata Marinidou
Brand Clarity Wizard | Rebranding Consultant | Certified Brand Strategist
Founder & Principal

Back to blog

Δεν μιλάμε μόνο, πράττουμε κιόλας

Work with us

Brand Strategy Session

Συνεδρία στρατηγικής με θέμα το brand σας

Μάθετε πώς

Related articles

No items found.

Rebrand now, from chaos to clarity™

Work with us